Info iPhone

Senarai Cawangan AAPR Malaysia Yang Menjual iPhone 7 dan iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED

Edisi terhad iPhone 7 dan iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED mendapat sambutan yang hangat di kalangan pengguna Apple di seluruh negara. Apple Authorized Premium Reseller (AAPR) Malaysia mula menjual peranti iPhone edisi terhad ini bermula pada 29 Mac yang lepas. Berikut adalah senarai lokasi cawangan AASP di seluruh negara yang menjual iPhone 7 dan iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED mengikut syarikat pilihan masing-masing.

Machines

Maklumat ini diambil daripada laman sesawang khas Machines dan dikemas kini mengikut waktu tertentu tiap hari, gambar di atas memaparkan kemas kini yang sehingga 30 Mac 2017 pukul 10.00am mengikut stok di setiap cawangan kedai. Untuk kemas kini akan datang, anda boleh lihat melalui laman sesawang khas Machines ini atau ikuti laman Facebook Page rasmi ataupun pergi lokasi cawangan kedai mereka untuk pertanyaan stok dan informasi lebih lanjut. Anda juga boleh hubungi mereka untuk bertanyakan dengan mesej, hantarkan soalan atau telefon dengan maklumat di atas.

Switch

Nombor telefon: 04-6562591

Switch pula mengemaskinikan maklumat lokasi cawangan kedai yang menjual iPhone 7 dan iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED di laman Facebook Page rasmi mereka dan tiada laman sesawang khas. Ikuti laman Facebook Page rasmi mereka untuk kemas kini atau pergi lokasi cawangan kedai mereka untuk pertanyaan stok dan informasi lebih lanjut. Anda juga boleh hubungi mereka untuk bertanyakan dengan mesej, hantarkan soalan atau telefon dengan maklumat di atas.

Mac City

Mac City juga tiada laman sesawang khas untuk kemas kini dan hanya mengemaskini di laman Facebook Page rasmi mereka. Penjualan iPhone 7 dan iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED boleh didapati di laman jualan rasmi mengikut peranti (guna pautan dengan klik pada jenis iPhone di awal ayat tadi) dan di cawangan kedai. Ikuti laman Facebook Page rasmi mereka untuk kemas kini atau pergi lokasi cawangan kedai mereka untuk pertanyaan stok dan informasi lebih lanjut. Anda juga boleh hubungi mereka untuk bertanyakan dengan mesej, hantarkan soalan atau telefon dengan maklumat di atas.

Thunder

Sama seperti Switch dan Mac City, Thunder juga memaparkan kemas kini di laman Facebook Page rasmi mereka. Ikuti laman Facebook Page rasmi mereka untuk kemas kini atau pergi lokasi cawangan kedai mereka untuk pertanyaan stok dan informasi lebih lanjut. Anda juga boleh hubungi mereka untuk bertanyakan dengan mesej, hantarkan soalan atau telefon dengan maklumat di atas.

Langganan Emel

Dapatkan notifikasi artikel terkini yang diterbitkan atau sebarang entri terbaru secara terus melalui emel anda.